Kik vagyunk mi?

2017 óta foglalkozunk belföldi fuvarozással, áruszállítással. Tapasztalatokat szereztünk az évek során furgonok, 7,5t-s, 15t-s és 40t-s ponyvás szerelvény üzemeltetésében. A cégünk az összes teherautójára maga szervezi a fuvarokat.

Kezdetektől napjainkig, a múlt

Üdvözlöm a B2B Trans Kft. weboldalán, Ács Péter vagyok a B2B Trans Kft., a Weblegend Kft. ügyvezetője, és a Plastic Gate Kft. szakmai irányítója. A 2017-es évben 3,5t ponyvás furgonnal kezdtük meg az áruszállítást még a Weblegend Kft. égisze alatt. A következő évben, 2018-ban vásárolt a Weblegend Kft. egy 7,5t-s teherautót, és ugyan csak 2018-ban csatlakozott a Plastic Gate KFt. 9t-s teherautója a flottához. A folyamatos fejlődés jegyében a 2019-es év elején a Weblegend Kft. vásárolt egy 15t összetömegű tehergépkocsit, mellyel már 9t áru megmozgatására is képessé vált a vállalkozás. A 2020-as év egy újabb teherautó beszerzéssel indult a Weblegend Kft. számára, megvásárolt a cég egy 25t összetömegű 3 tengelyes teherautót, mellyel 15t árut is el tudtunk szállítani.

Napjainkban, a jelen

A 2021. év elején egy tulajdonosi döntést követően a fuvarozási, áruszállítási szolgáltatást a B2B Trans Kft. végzi, mint a Weblegend Kft, és a PLastic Gate Kft. "utódja" a tevékenységet illetően. A B2B Trans Kft. a munkát 2021-ben kezdte meg, a flottát kiegészítve a működés első napjától kezdve egy 40t össztömegű nyerges szerelvénnyel. Ekkor már több, mint 100 partnerünk igényeit elégítettük ki hónapról hónapra, nem túlméretes áruszállítások terén.

Víziónk, a jövő

  • Mint ügyvezetőnek, számomra alapvető szempont a folyamatos fejlesztése a vállalkozásaimnak, ezt az elvet követtem a múltban is, és fogom követni a jövőben is. A célom a következő évekre a meglévő és új ügyfeleink legmagasabb színvonalon történő kiszolgálása, a jármű flotta, és a vállalkozás infrastruktúrájának fejlesztése. A vízióm egy olyan vállalkozás felépítése, mely régionális szinten is meghatározó gazdasági szerepet tud betölteni.